WizardPlace

Welkom op WizardPlace!
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

Deel | 
 

 RPG: Zweinsveld

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: RPG: Zweinsveld   vr dec 05, 2008 7:43 pm

Zweinsveld, het enige volledig dreuzel vrije dorp in Engeland.
Ga een lekker boterbiertje drinken bij Rosmerta, laat je in de maling nemen bij Zonko's fopmagazijn en koop allerlei lekkernijen in Zacharinus Zoetwarenhuis.Let op: Zweinsveld zal alleen geopend zijn op zondag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: RPG: Zweinsveld   zo dec 14, 2008 6:43 pm

Vandaag mochten ze eindelijk naar Zweinsveld. Sue popelde om straks naar Zacharinus Zoetwarenhuis te gaan. Daar ging ze zoveel snoep kopen dat ze maar kon dragen. Haar geldbuidel was goed vol. Na een grondige controle van Vilder met z'n lijst. Vertrok de rij van leerlingen die hun namiddag in Zweinsveld gingen doorbrengen.

Sue holde naar het Zoetwarenhuis en griste er allerlei verschillende snoepjes uit de bakken. Lekkerbekkend keek ze naar haar overvolle armen die vol lagen met snoepjes in allerlei kleuren en geuren. Sue liep zo voorzichtig mogelijk - zodat er geen snoepjes uit haar handen vielen- naar de toonbank. De meneer achter de kassa keek met grote ogen naar de gigantische stapel snoep. De meneer achter de toonbank rekende al het snoepgoed aan en nam de goudstukken van Sue aan. Het lekkerbekkende meisje nam haar toverstok , verkleinde al haar snoep zodat het in haar rugzakje kon en verliet de winkel. Opzoek naar wat gezelschap om iets te gaan drinken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: RPG: Zweinsveld   zo dec 14, 2008 6:50 pm

Lyra liep door de besneeuwde straten van Zweinsveld ze had hier naar uitgekeken eindelijk weg van Zweinstein.
Ze liep wat rond en zag opeens Sue uit de snoepwinkel komen Lyra liep naar haar toe en zei 'hey Sue, zullen we naar de driebezemstelen gaan?'
Lyra haalde wat sneeuw van haar haar af en wachtten op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: RPG: Zweinsveld   zo dec 14, 2008 9:56 pm

Kevin liep door de besneeuwde straten van zweinsveld. Bij elke stap in de kersverse sneeuw hoorde hij een krakend geluid. Alsof glas brak.
Hij zuchte en keek naarhet waterdamp in zijn adem dat bevroor als hij uitademde in de koude buitenlucht. Zonder Lyra en of Sue op te merken liep hij de drie bezemstelen in.
Er was nog plaats bij een klein tafeltje achterin en vlug holde hij daarheen. Toen hij zat begon hij een boek te lezen, wat typisch gedrag is van een ravenklauwer. Zijn ogen flitste over het papier en nam alles wat hij las in zich op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: RPG: Zweinsveld   zo dec 14, 2008 9:58 pm

Loraine had al de hele week op deze dag gewacht. Ze mocht eindelijk weer naar Zweinsveld. Ze liep naar een snoepwinkel en kwam Lyra en Sue tegen. "Hoi, alles goed." Ze paktte wat snoep dat ze net had gekocht en deelde het uit. "Ik kan nooit wachten op zondag, al dat snoep en lekkers." Ze bergde haar snoepzak weer op. "Gaan jullie mee naar de drie bezem stelen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: RPG: Zweinsveld   zo dec 14, 2008 10:08 pm

Lekkerbekkend nam Sue de snoepjes die Loraine uitdeelde. Daar zei ze zeker en vast geen neen tegen. 'Natuurlijk gaan we mee' zei Sue geamusseerd. Ze liep al voorop naar de Drie Bezemstelen.

In het kleine gebouwtje was het druk , maar gezellig. De drie bezemstelen was in gezellige kleuren en overal brandden er lichtjes terwijl de haard gezellig knetterde boven het remoer van de zittende klanten. Ergens helemaal achterin zag je een Ravenklauwer zitten. Hij was verdiept in een boek. Wat bruine plukken haar zag je boven het boek uit. 'Kijk wie er daar zit' zei Sue tegen Lyra. 'Als dat onze Kevin niet is' grapte ze. Met een brede grijns liep ze naar hem toe. 'Zo, nu al aan het leren? Het schooljaar is nog maar net begonnen!' riep Sue uit. Ze deed teken naar de barman die vier boterbiertjes tevoorschijn haalde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: RPG: Zweinsveld   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
RPG: Zweinsveld
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
WizardPlace :: Het Kasteel Zweinstein :: De Grote Zaal-
Ga naar: