WizardPlace

Welkom op WizardPlace!
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

Deel | 
 

 Sharons Creabox

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Sharons Creabox   wo nov 26, 2008 7:13 pm


Hooi! Ik ben Sharon, 16 jaartjes oud en maak graag creaties op de computer. Ik gebruik daarvoor Adobe Photoshop 6.0 en soms werk ik ook met een of ander programma om plaatjes te laten bewegen (UnFreeZ of iets). Ik bewerk eigenlijk al een tijd, maar ik heb een tijd niets gedaan en dat wil ik graag weer oppakken en zien wat er nu weer allemaal mogelijk is.^^ Ik hoop dat jullie mijn creaties wat vinden.
Commentaar met kritiek, complimentjes, tipc, etc. zijn altijd welkom! Ik zou graag mezelf willen verbeteren en ga er gewoon voor.

Inhoud:

Pagina 1:
* De Mysterieuze Brief Banner
Sharons Creabox Banner
Blend Cho Chang
Wallpaper Draco Malfidus 'Memories'
* Serie Wemelkinderen etiketten
* Forumavatars HP
Boekenleggers HP
Boekenleggers HP 'Dance with me'
* ...
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Sharons Creabox   wo nov 26, 2008 7:14 pm


De Mysterieuze Brief Banner
De banner die ik voor mijn verhaal 'De Mysterieuze Brief' heb gemaakt. Niet bepaald helemaal top, maar zelf ben ik er wel erg tevreden mee doordat je nu een beter beeld krijgt van de hoofdpersonen en het weer voor de eerste keer was sins een lange tijd.

----------


Sharons Creabox Banner
En meteen ook mijn eerste banner voor mijn Werkplaats ^^
Ik ben er zelf zeer tevreden mee en koos voor Ginny omdat zijn mijn favoriete Harry Potter personage is.

---------


Blend Cho Chang
Ik zat me wat te vervelen en had geen zin om aan het boek te werken dat ik eigenlijk uit moet lezen en besloot dat ik weer wat wilde maken met Photoshop. Ik bekeek allerlei mappen en foto's en besloot wat van Cho te maken. Dit is het resultaat geworden.

----------


Wallpaper Draco 'Memories'
Ik was na de blend van Cho in een 'Photoshopbui' en wilde meer maken en besloot wat van Draco te doen. Ik had al een heel idee en moest nog even de plaatjes ervoor zoeken. Zo zie je hierboven het resultaat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Sharons Creabox   wo nov 26, 2008 7:14 pm


Etikettenserie Wemel kinderen
Ik zat mijn Harry Potter fotomap wat op te ruimen en weer wat te ordenen toen ik die plaatjes zag. Ik kreeg meteen zin om een serie plaatjes te maken met Ron, Ginny en de tweeling (die stonden op het plaatje dat ik vond waardoor ik het idee kreeg). Ik besloot een serie etiketten te maken. Dit was meteen een goede manier om weer alle functies en mogelijkheden van Photoshop proberen onder de knie te krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Sharons Creabox   wo nov 26, 2008 7:15 pm


Forumavatars HP
Ik ging eens zitten prutsen met plaatjes, met voornamelijk kleine en niet van al te goede kwaliteit en wilde eens forumavatars maken. Dat viel nog niet mee XD Hier zijn dus de resultaten, ik hoop dat er nog wat leuks tussen zit. Persoonlijk vind ik de avatars die ik later op de avond gemaakt heb het beste gelukt.

----------

Boekenleggers
Weer iets nieuws proberen. In het begin was het best moeilijk, maar het ging steeds beter en ik was steeds beter tevreden met de resultaten.

----------

Boekenleggers 'Dance with me' serie
Na boekenleggers gemaakt te hebben (hierboven) ging ik verder. Ik eindigde zo met een serie boekenleggers van het Kerstbal in het vierde jaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Sharons Creabox   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sharons Creabox
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
WizardPlace :: Creativiteit :: PC-Creaties-
Ga naar: